Julkort

Idag har jag även skapat ett filmklipp där jag visar exakt hur jag gör dessa korten, filmen finns HÄR.
Det blir totalt 4 kort i det här inlägget men materialet är ungefär detsamma på dem. Jag har använt mig av en set med dies från Karen Burniston (Triple flip -1104) för att göra dessa korten.
Det mönstrade pappret som jag har använt mig av på alla kortet kommer från Helz Cuppleditch (Winter Woodland 8"x 8" paper pack).
Jag gör korten i par, så därför är det samma mönstrade papper på framsidorna men insidorna är olika. På detta sättet minskar jag svinnet på pappret till i princip 0. Detta är allt som blir över på 2 kort (3 ark från blocket).
Jag har stansat ut massor med olika detaljer från Cottage cutz (Coffee & Cocoa warm wishes, Mitten time, Santa Peeker, Baking gnomes och Mr. Snuggles), Marianne design (CR1335, CR1384 och LR0328), Impression obsession (Die215-E), Memorybox (A batch of gingerbread) samt Papirdesign (PD 17306). 
Textstämplarna kommer från Slöjddetaljer (9721-3696 3 gubbar, samt ?).
Framsidorna har massor med söta detaljer och eftersom man "flippar" panelerna så är det massor med plats för dekorationer. Det enda man behöver tänka på är att detaljerna inte stör den delen närmast kortbasen annars kan man sätta detaljerna utanför själva rektanglarna precis som man vill.
Det går ju att dekorera ytterligare en panel när man "flippat".
Insidorna har jag satt mönstrat papper och lite mer detaljer, här finns en stämpel från Magnolia och en stor yta att skriva på.
Jag hoppas att ni gillar mina kort och att ni har överseende att inlägget blev lite långt :)
Ha det så gott!
/Anethe
 

Kommentera här: