Under the ocean

Idag blir det ett djupdyk under havets yta. Jag har gjort två stycken kort med det här temat.
På insidan av korten har jag gjort ett lite enklare bakgrundspapper som jag sedan har delat på mitten. Här har jag lämnat en ganska stor yta vit så man har plats att skriva något personligt.
 
På baksidan sitter lite spill samt min personliga stämpel (från Malins stämplar).
Nedan följer en beskrivning på hur jag gjort korten.
Eftersom jag vill att mina färger ska flyta ihop så blöter jag mitt papper först innan jag sprayar med distresserna (mermaid lagoon och peeled paint). Jag brukar torka lite med hushållspapper, blåsa lite med embossingfönen, spraya färg och vatten och upprepa allt tills jag är nöjd.
När jag är nöjd med bakgrunden lägger jag på en stencil och sprayar. Låter det torka innan jag stämplar de olika motiven med vattenfast stämpeldyna.
Jag har färglagt de olika stämplarna med vanlig distress ink, samt pennor för att förstärka färgerna. Jag fyller i lite av bubblorna med distress ink picket fence samt distress spray mermaid lagoon (som jag sprayat i locket och sedan applicerar med pensel).
Innan allt är helt torrt lägger jag åter på stencilen och stryker på strukturpastan, eftersom bakgrunden är lite fuktig så suger pastan upp färg och den smälter bättre in i bakgrunden.
Tillsist lägger jag på glossy på några utvalda ställen och låter allt torka ordentligt.
Bilderna kan man ju montera i ramar om man vill, eller göra kort av som jag har gjort. Jag har stansat ut en ram i svart cardstock för att lyfta fram motivet lite extra.
 
Jag hoppas att ni gillar mina djupdyk under ytan. Det här inlägget är sponsrat av Instila som också säljer det som jag har använt mig av.
Ha det så gott!
/Anethe