Pastelligt kort

Jag har haft en idé i flera veckor att jag vill göra ett kort med bakning och med förkläde på och idag gjorde slag i saken. Stämpeln kommer från Stampingbella och heter Chanel the chef och henne hade jag färglagt tidigare i veckan. Diesen som jag har använt kommer alla från Sue Wilson. De ljuvliga mönstrade papprena kommer från First edition Bella rose paper pad.
Personligen är jag väldigt förtjust i bakning och pastell så detta kortet kunde varit till mig själv :)
De små köksredskapen har jag stansat i både färgad cs och metallkartong. Den söta kaveln ser dock mer ut som en nappflaska i mitt färgval.
På insidan har jag ett av de mönstrade papprena. Den vita rutan har jag skurit ut förhand, den är 9 cm vilket är rätt lagom tycker jag. Textstämpeln kommer från Malins stämplar och jag har stämplat den med Distress oxide Picked raspberry. De små bakstämplarna har jag maskat ihop och sedan lite enkelt färglagt. De stämplarna kommer från Cottage cutz.
På baksidan har jag satt en bit restpapper. Den personliga stämpeln kommer från Rox stamps och har fått en liten "kitchen aid" från Cottage cutz på sig. Jag gillar att den här stämpeln är helt tom i mitten för det blir så bra att sätta en liten annan stämpel där som knyter ihop hela kortet.
Jag hoppas att ni gillar mitt pastelliga bakkort och att ni lämnar en liten kommentar efter er.
Ha det så gott!
/Anethe
1 Åsa Karlsson:

skriven

Kortet var jättefint!!!!! Har också några dies med köksredskap, kanske ska damma av dom. Du är såååå duktig på att få ihop färgerna på det utstansade.

Svar: Tusen tack för din snälla kommentar! Vad roligt att du blev inspirerad 😀
Anethe Hellström

Kommentera här: