Födelsedagskort till Freja

Idag har jag suttit och klurat på ett kort till min systerdotter som snart fyller år. Jag kom fram till att jag ville göra ett kort som bjöd på en överraskning då därför fick det bli ett twist and pop card (beskrivning hur man gör finns HÄR).

Framsidan på kortet har jag dekorerat med en stämpel som jag har färglagt med distresser och vattnet har jag lagt glossy på för att få en känsla av riktigt vatten. Pappret kommer frå Card deco designer sheets 2, pastel. Jag lät små växter slingra sig upp (Marianne design) med små söta blommor (Marianne design) och sedan små citronfjärilar som får flygga runt (Marianne design). Gräset kommer från Leabilities. Grattis är en die från Crealies och de enskilda bokstäverna kommer från Dixicraft. Vattnet har jag som vanligt först färglagt och sedan lagt på Glossy.
Det mesta krutet har jag lagt på insidan av kortet, jag ville skapa känslan av att man dök ner i vattnet och hamnade under ytan. Det glittriga pappret (Xcut) är helt underbart som vatten så det satte jag på alla panelerna. På två paneler satte jag även havsbotten och sjögräs. Jag provade att sätta bubblor med glossy men det fungerade inte alls på glittret, syns helt enkelt inte. Här har jag gått helt crazy på dies från Marianne design, bortsett från sanden som jag stansat med Leabilities. Den lilla skrivytan har jag stansat med Crealies XXL.
Jag har blandat glittrigt papper och metallpapper för att få lite roliga effkter på vatten och djur.
Hur galet charmiga är inte dessa små söta djur från Marianne design?
 
Jag hoppas att ni gillar mitt överraskningskort och att ni provar på att göra ett eget twist and pop för de är verkligen inte så svåra att göra. Detta inlägget är sponsrat av Instila som också har materialet som behövs till detta kortet.
Ha det så gott!
/Anethe