Målat till julkort

Igår roatade jag mig med att färglägga en ursöt digi stämpeln från The paper shelter (Santas family selfie). Jag övar med mina polychromos från Faber-Castell. Detta är mitt tredje riktiga försök så håll till godo att det inte är helt perfekt, men jag är i alla fall nöjd och hade roligt.
Jag började lite smått med de röda färgerna.
När jag hade målat blomman på tomtemor upptäckte jag att jag hade målat allt rött, fast det ska vara lite blad också. Så kan det gå.
Jag ville att skägget och det vita på tomtens kläder skulle vara olika färger så skägget går i grått och fluffet i beige.
Men ärligt hur charmig är inte den här stämpeln?! Jag försökte att få stämpeln i storlek så att den passar i en die från Marianne design, cm stämde inte riktigt i datorn så det blev lite streck som jag egentligen inte ville att de skulle vara kvar.
Jag har inte alls många pennor, kände att jag saknade lite mörkare gröna nyanser och även brunt. Jag har köpt ett 24-pack och lite extra pennor (ivory, fuchsia, pink madder lake, dark-, medium- och light flesh) men får nog lägga en beställning på gröna och bruna nyanser snart.
Ha det så gott!
/Anethe

Kommentera här: