Påskkort och tags

Idag blir det påsk för hela slanten :)
Återigen är det de supersöta djurstansarna från Marianne design som jag har använt. För att få hönan (och tuppen) med huvudena mot varandra måste man vända den ena med baksidan framåt, så om man har papper som har en fram- och baksida så får man tänka lite innan man stansar. Hönsnätet kommer också från Marianne design men det finns många andra fina på marknaden också. Korgen har jag flätat genom att först strimla ett papper i 1,5 cm långa remsor, chalka kanterna och limma ändarna innan jag flätar. Korgen är 4 rutor hög och 7 rutor bred.

Äggen valde jag att stansa i tre olika vita nyanser (ljusgrå, vit och creme). Lite distress (worn lipstick) på kinderna och vit posca gör djuren lite sötare tycker jag.
Av resterna från kortet gjorde jag en liten enkel tag. Tycker den här tag-stansen från Nellie Snellen är fin eftersom den är lite rundad.
Jag hoppas att ni får lite påskinspiration efter detta inlägget. Lämna gärna en kommentar efter dig.
/Anethe
1 Anki Martinsson:

skriven

Hej Anethe!
Så trevligt att träffa dig senast på scrapträffen hos Kias butik. Ser att ditt fina påskkort nu ligger ute även på Instila och här på din blogg. Bara så fint som övriga av dina kort. Du är verkligen jätteduktig.
Dina tips lyckades jag med. Både Wish och Instila så det har redan blivit några beställningar, ha ha. Väntar med spänning på leverans.
Njut av våren så hoppas jag vi ses snart igen på en scrapträff framöver.
Vårhälsningar Anki i Malmö

Svar: Hej Anki!
Vad roligt att du hittade hit :)
Hoppas också vi ses på scrapträff snart. Våren är verkligen på väg och det är så skönt! Kram till dig
Anethe Hellström

Kommentera här: