Inbjudningskort - Student

Nu är det vår, även om vädret ibland tror att det är vinter. Snart är det skolavslutning och det är hög tid att skicka ut inbjudningskort till blivande studenters firande. Jag har idag valt att färglägga en söt Gorjuss stämpel, jag stämplar med Archival eftersom den är vattenfast och färglägger sedan med Distress ink. Studentfirande förknippas ofta med gult och blått, men jag har valt helt andra färger till mitt kort.
Stämpeln stansade jag ut med en tag-stans, men valde att inte göra hålet i tagsen. Kortbasen kommer från den underbara CS-serien som Instila har och är i färgen Off-white. Kortet är 14,5 x 14,5 cm. Den rosa CS är från ett block med enfärgade baspapper som är färgmatchade till det mönstrade pappret från blocket Romance. 
De söta små studentmössorna passade så bra på Gorjusstämplarna så jag har helt enkelt bara satt fast en på mitt färdiga motiv.
Blomman är en vacker peel-off sticker som jag har formklippt i ett rosa CS och bladet i grön CS. Jag klippte bort bladen från blomman och fäste den på det gröna CS och limmade fast dem på kortet, blomman sitter med 3D-kuddar. Texten är ett kaligrafiliknande alfabet som jag tycker är så snyggt.
Jag har valt att ha vikningen uppåt på detta kortet, men det kan man ju göra precis som man själv tycker.
Insidan på kortet går i samma tema som framsidan. Eftersom framsidan har två halvor av det mönstrade pappret så blir det ju två halvor kvar till insidan.
 Jag hoppas att ni gillar min studentinbjudan och att ni fått lite inspiration till att göra ett eget.

/Anethe

Allt material till kortet hittar ni hos Instila som även har sponsrat detta inlägg.