Höst - härliga höst

Jag älskar verkligen höstens alla vackra färger! Hela naturen lyser i rött, orange, gul, brun och grönt, kan det bli vackrare? Dagens kort är inspirerade av hösten och det blev två ganska olika kort på samma tema.

Mitt första kort har en kortbas i beige, 14,5 x 14,5 cm och ett fint gult mönsterpapper med vita prickar, 14 x 14 cm. Jag stansade ut de fina svamparna i rött och vitt, för flugsvampar hör ju verkligen hösten till. Eftersom det blir hål i hatten på svamparna limmade jag fast ett vitt papper bakom hatten så att prickarna blev vita. Den fina kransen från LeaneCreatief stansade jag ut i brun CS. Jagfäste den fina bladgirlangen (peel-off stickers) runt hela kransen. Löven stansade jag ut i gul, orange och grön CS som sedan fästes fast med 3D-kuddar.

Den ursöta ekorren med sina små ekollon satte jag först fast på brun CS och klippte sedan ut den innan jag limmade fast den på kortet. Jag har chalkat lite på bladen och rosetten för att få lite färgskiftningar.

CAS-kort
Mitt andra kort är ett mer ett CAS (clean and simple) kort. Kortbasen är den samma som det första kortet, beige CS i storleken 14,5 x 14,5 cm. Här har jag inte använt mig av något mönstrat papper utan ytterligare i CS i naturvitt. Jag har använt mig av en bladstans som jag först stansade ut tre löv ur det naturvita pappret och sedan fäste jag brun, gul och orange CS bakom.

Därefter stansade jag ut tre löv i motsvarande färger och fäste dem lite snett ovanför på det naturvita pappret. Löven sitter fast med 3D-kuddar.

hoppas att detta ger dig inspiration i ditt skapande!

/Anethe

Materialförteckning finns på Instilas inspirationssida.

Besök gärna Instila för inspiration och shopping :)