Julkort

Jag är med i en grupp på facebook där vi byter kort med varandra (har säkert skrivit om det förrut), den här gången var det dags att byta julkort. Jag ville göra tre olika men ändå med samma tema. Det första kortet valde jag att sätta den söta apan från Marianne design på, han fick ligga nertryckt i en korg (även den från Marianne design), lite julkulor (Marianne design) och granris (Impression obsession) fick också plats i korgen. Apan har jag klippt isär för att få ner den i korgen som jag ville. Granarna kommer från LeaCrea, istapparna är från Marianne design och det vågiga landskapet är en stans som jag har köpt på Wish. Bakgrundspappret kommer från Wildrose Studio "Frosted lace" paper pack.

På andra kortet fick den söta lilla björnen (Marianne design) åka skidor (Marianne design). Granarna längst bak kommer också från Marianne design. Jag har först använt mig av ett vitt CS och sedan ett såkallat kraftpapper som jag skurit ungefär 1 cm mindre än kortet. Kinderna har jag chalkat lite med Distress -worn lipstick- och sedan har jag prickat dit små vita blänk med en Poscapenna.
Kort nummer tre är uppbyggd på samma sätt som de tidigare korten. Jag valde denna gången den söta snögubben (Marianne design). Tomteluvan kom med i förpackningen, luvan som apan och björnen har kommer från en annan förpackning med djur från Marianne design.
På TGR har jag hittat superprisvärd metallkartong och jag har stansat ut alla julkulor i den röda.
Visst är de helt underbara dessa stansar från Marianne design?! Jag älskar dem verkligen.
 
Ha en skapande julhelg :)
/Anethe