Blogginlägg för Instila

Idag känns det i luften att hösten verkligen är på väg. Men eftersom bladen fortfarande är ganska gröna och fina så ville jag att mitt kort skulle gå i grönt men med lite höstkänsla. Jag valde att göra ett kort med bara en fram- och baksida. Det går alltså inte att öppna kortet. Till kortstomme skar jag ut den pärlemorskimmrade CS i storleken 14,5 x 14,5 cm. Det fina pappret med träden skar jag i storleken 14 x 14 cm. Jag stansade sedan ut massor med löv i olika gröna färger och limmade fast dem bakom en rektangel som jag stansat ut i den fina pärlemorskimmrade CS. Det härliga grönrandiga pappret skar jag till i cirka 3 x 14 cm.

På baksidan av kortet satte jag först fast pappret med träd och sedan skar jag till två trianglar av den pärlemorskimmrande CS, jag klippte den ena sidan med en mönstersax och satte sedan fast en triangel av det randiga pappret. Trianglarna tejpade jag fast omlott så att det bildas en ficka där jag satte i tre tags.

Kortets baksida utan tags.

Tagsen stansade jag ut i tre olika papper och på de mönstrade papprena satte jag även fast ett vitt papper så att man kan skriva sin hälsning. Jag lät hålförstärkningen gå i ett annat papper som en fin detalj. För att slippa limma fast de små ringarna så sätter jag dubbelhäftande tejp på pappret innan jag stansar så blir det mycket lättare att få fast dem.

Besök gärna Instila för shopping och inspiration: http://instila.se/info/inspirationssidan/
Jag hoppas att detta ger dig inspiration i ditt skapande! Lämna gärna en kommentar, ha det så gott!
/Anethe

Kommentera här: