Kort som en skärmvägg

 Idag provade jag på att använda en stencil från Dutch doobadoo och det var både enkelt och roligt. Man lägger stencilen på papper och ritar av den och sedan klipper man ut delarna. Superenkelt!
Jag valde en ljus gul cardstock och ett gult prickigt papper för att matcha. Cardstocken ritade jag av på ytterkanterna och det mönstrade pappret följde jag spåren i mallen.
På första sidan på skärmen stansade jag ut de söta äppelblommorna från Marianne design, i vitt och sedan chalkade med rosa. På mittdelen har jag satt en 3D-bild. Sista skärmdelen har en enkel vit oval där man kan skriva en hälsning. Lite guldiga peel-offs knyter samman alla delarna på kortet.
Att arbeta med stencilen var hur enkelt som helst och för er som inte har någon stansmaskin så är detta ett riktigt bra sätt att få superfina kort och eftersom den här inte skär själv kan man ju göra skärmväggen hur lång som man själv vill. Superbra tycker jag!
Jag hoppas att ni blir inspirerade att prova stencilen för den är väldigt kul att jobba med. Allt material som jag har använt finns hos Instila, som också har sponsrat detta inlägget.
Ha det så gott!
/Anethe

Kommentera här: