Grattiskort till barn

Efter jul köpte jag på mig lite stämplar från CC design för att jag tyckte de var så otroligt söta men tyvärr blev de liggande ända tills idag. Jag valde den söta "Princess" och stämplade henne på akvarellpapper eftersom jag använder mig av vattenlösliga färger. När jag bestämmer vilka färger som jag ska använda brukar jag kolla på det mönstrade pappret och sedan väljer jag ut färger som passar.
Tårtan är en gammal goding från Magnolia som kom med ett klubbkit för länge sedan, jag har sett att det nu finns liknande tårtdies att få tag i från ett konkurerande märke. Grattisdiesen var jättelänge sedan jag använde, tror att det var en av de första textdiesen som jag köpte och det har kommit många därefter.
Jag är inte så van vid att skapa i gult så det här kortet var lite av en utmaning för mig, det tog också betydligt längre tid än vanligt att få kortet klart. Inte för att jag normalt sett är någon snabbskapare.
På insidan har jag stämplat grattis (okänt märke) och ett litet paket (okänt märke).
Baksidan har som vanligt en spillbit och en av mina personliga stämplar.
Jag hoppas att ni gillar mitt gula och rosa grattiskort. Ha det så gott!
/Anethe
 
Materiallista
Tårta från DooHickey vol 5
Cirklar med krus från My favorite things
Cirkel med söm från Crealies
Grattis från Mandy's
Stämpel från Cc design Princess
Papper från Doodlebug design Cream & sugar
Hjärtan från Crealies
Personlig stämpel från Malins stämplar

Kondoleanskort

Idag visar jag ett kondoleanskort. Livet är ju tyvärr inte bara glädje och födelsedagar. Jag har valt att låta mitt kort gå i blått och nougat. Det mönstrade pappret från Lilly Luna tyckte jag var så fint med sina små stjärnor och passade så fint ihop med 3D-bilden och temat på kortet.
Kortet är 14,5 cm och det är den storleken som jag oftast gör mina kort. Den vågiga bakgrunden är precis i perfekt storlek för de kort som jag gör och är flitigt använd just nu.
På insidan av mitt kort har jag en vit ruta där jag har stämplat en nalle och några småfåglar.
Jag har valt att låta kortet vara ganska så enkelt dekorerat den här gången. Jag hoppas att ni gillar mitt kort. Allt material som jag har använt finns hos Instila, som också har sponsrat detta inlägget.
Ha det så gott!
/Anethe

Sockersött kort till en liten ny tjej

Vissa kort tar mig lång tid att få färdiga och detta är ett av dem, inte för att det var svårt att göra utan att inspirationen helt enkelt försvann på vägen. Kortet har en vikning som heter Bendi fold (det kommer en tutorial lite längre fram i vår hur jag gjort).
Det urgulliga mönstrade pappret kommer från ett block som jag köpt från Kina, blocket heter My baby Sweet dreams.
På det här kortet har jag gjort så att man kan öppna flikarna och vika ut kortet, men det går även att montera den här vikningen så kortet alltid är stängt.
Stämpeln kommer från Whimsy och heter New baby. Jag färglägger med distress markers.
Diesen kommer från Magnolia doohickey club kit no 13 samt Crealies (cirkel med söm och vågig cirkel) och Marianne design (giraff).
Detta är inte ett kort som man skickar i brevlådan, visst det går att vika ihop med jag tror att mottagaren kan få lite klurigt att sätta ihop allt.
Baksidan ser mindre kul ut eftersom jag limmade flikarna på baksidan samt att den ena vågen går rakt igenom. Men här sitter iaf lite spillpapper och min persoliga stämpel från Roxstamsp.
Jag hoppas att ni gillar mitt kort, så håll utkik här i bloggen framöver så kommer det snart en tutorial.
Ha det så gott!
/Anethe