Som i en saga

Har det hänt att ni har köpt något pyssel för att ni hade en jättebra idé och sedan blir den liggande? Precis så var det för mig med diesen Forest. När jag köpte den hade jag storslagna planer för fina julkort... men så hamnade den i lådan till nu, mitt i sommaren så istället för julkort fick det bli ett sagokort.
Framsidan på kortet, eller det är mer som en låda för den är 3 cm tjock, har jag stämplat en söt Gorjuss.
Jag har stämplat samma stämpel på 3 olika papper och sedan klippt och limmat ihop allt igen, så det är bara håret och ansiktet som jag har färglagt. De små blommorna fick en liten halvpärla i mitten. Men det är på insidan som allt händer, så häng med in.
Insidan är som i den välkända sagan om Rödluvan och vargen. Vargen fick sitta på en tag så att han kan komma fram när man vill, för inte vill vi att han skrämmer någon?
Rödluvan går modigt inne i den djupa skogen. Jag har monterat henne lite halvvägs mellan två grandelar så att det ser ut som att hon är på väg.
Om Rödluvan träffade vargen det berättar inte mitt kort.
Jag hoppas att ni gillar mitt sagokort och att ni låter er fantasi få flyga lite fritt ibland och skapa något helt unikt och speciellt. Allt material som jag har använt finns att köpa hos Instila  som har sponsrat detta inlägg.
Ha det så gott!
/Anethe

Kommentera här: