Födelsedagskort till Agnes

I helgen har vi varit på kalas hos min syster och jag passade då på att fira Agnes som fyllde år i höstas. Vi bor lite långt ifrån och jag missade helt att skicka kortet, men på detta sättet blev det en liten lilljul i januari. Som en liten utmaning till mig själv så valde jag att inte göra ett klassisk kort i rosafluff och gullegull utan jag valde papper från Doodlebug design puppy love paperpad. Stämpeln kommer från Stampingbella Bree loves buttercream och jag har färglagt den med Distress markers, här rockade jag loss på de mörkare och fylligare färgerna.
Jag har stansat ut en liten hjärttag (Magnolia) och bakgrund med små hjärtan (AliExpress). Lite glitter måste det ju ändå vara på kortet så jag valde röd, brukar mest använda ofärgad. De ljusgröna bladen är en die från Sue Wilson. Det blev lite glittriga stjärnor i orange också. Namnet har jag stansat ut med Bosskut Cameron Mini's alfabet och den stora siffran är en die från AliExpress.
Jag måste erkänna att jag gillar de här mörkare färgerna så det kommer säkert bli fler framöver.
Insidan har samma tema som på framsidan. Här har jag använt den fyrkantiga stansen (framsidan har rektangel). Jag har stämplat med distress marker (saphire) på hälsningen (Malins stämplar) samt en liten tårta från Magnolia.
På baksidan finns lite spillpapper och min personliga stämpel från Roxstamps. 
Jag hoppas att ni gillar mitt färgglada kort. Ha det så gott!
/Anethe

Kommentera här: