Färgläggning av några Stampingbella

Ibland när jag inte hittar inspiration till att göra ett färdigt alster så brukar jag sätta mig och stämpla upp några stämplar och sedan färglägga dem. Även om jag inte får något färdigt kort så har jag ju fina färglagda bilder till framtida projekt.
Idag har varit precis en sån dag när jag vill skapa men det kommer liksom inte ur mig. Så då plockade jag fram några stämplar från Stampingbella.
Sedan ett tag tillbaka har jag haft en idé att göra ett kort med bakning som tema och jag har en perfekt stämpel till detta: Uptown girl Chanel the chef.
Personligen blev jag inte helt nöjd med färgläggningen, så antingen kommer jag jobba vidare på den eller så får jag helt enkelt nöja mig och göra klart kortet ändå. Stämpeln har jag färglagt med distress markers och vita prickar av Posca.
Nästa färgläggning blev till för det är ju snart alla hjärtans dag och då behöver man kanske ha ett litet kärlekskort redo, så valet blev Balloonbella.
Även henne har jag använt mig av Distress markers och Posca.
På den sista stämpeln ville jag exprimentera lite så där har jag stämplat upp Uptown girl Opal the optimist på akvarellpapper (med Versafine Onyx black).
Här har jag målat med vattenfärger (Simbalion) och water color pencils (Deli). Vattenfärgerna täcker betydligt mer än Distresserna och ytan blir nästan lite sammetslik så jag använde pennorna till att rita i linjer och förtydliga detaljerna. De vita prickarna på klänningen är som  vanligt Poscapenna :)
Så detta lyckades jag kladda ihop idag, får se om jag får till några kort med dem också.
Ha det så gott!
/Anethe

Kommentera här: