Jag bara älskar jordgubbar

Förra året planterade jag typ 25 st jordgubbsplantor i flera olika sorter för att jag i sommar ska kunna äta jordgubbar i flera månader. Så när jag hittade det söta klipparket från Marianne design kunde jag inte låta bli att låta min längtan få bli ett grattiskort med jordgubbar på.
Ramen jag har använt är en gammal die men ny för mig så den var jätterolig att få användning för så fort. Jag fick hem den i torsdags så två dagar är nog rekord för mig tror jag. Det rutiga bandet vet jag inte tillverkare på men den är 6 mm bred och passade perfekt att trä i bakgrunden.
Den röda "bakers twine" har jag köpt på Balders hage, men de finns ju lite överallt. Jag hittade ingen die med grattis som var lagom stor så det fick bli en peel-off i guld.
Jordgubbarna är en die som egentligen ska vara jordgubbar i en skål, men här använde jag bara gubbarna och prickade lite guldfärg som frön. De små blommorna böjde jag till lite och målade gult i mitten.
Kortet är 14,5 x 14,5 cm.
På insidan har jag använt samma papper som på framsidan. Jag skar till 10,5 cm stort akvarellpapper och stämplade jordgubben (målad med distress markers och guld posca). Jag råkade stämpla lite tokigt på texten så det fick jag dölja med några små jordgubbar.
På baksidan sitter lite spillpapper och min personliga stämpel som jag stämplade en liten jordgubbe i mitten.
Jag hoppas att ni blir inspirerade av mitt kort och att ni lämnar en liten kommentar innan ni går.
Ha det så gott!
/Anethe
 
Material som jag har använt mig av:
Klippark från Marianne design, MB0160.
Summertime och Lantliv Life in the country paper pack från Maja design.
Die bakgrund, CR1369 samt små blommor, CR1394 från Marianne design.
Die Jordgubbar från Cottage cutz,Strawberry delight.
Blad från LeaCrea, Multi die flower 011.
Stämpel med jordgubbar från Magnolia.
Personlig stämpel från Roxstamps.
Liten jordgubbsstämpel från hÄnglar.
Grattisstämpel från Malins stämplar.
 

Kommentera här: