Card swap med färgtema

För att utmana mig själv så är jag gärna med i olika kortbyten och den här gången var det färgtema. Man gör två stycken kort och minst 3 av 5 färger måste vara med, sedan får man tillbaka två kort som också går i samma tema.  Färgerna som man skulle ha med är jättefina men väldigt mycket mörkare än vad jag normalt skapar med så det blev en rolig utmaning att få ihop två kort som jag är nöjd med. Om du också gillar att byta kort så tycker jag att du ska gå med i gruppen (finns på facebook).
Jag har använt mig av stämplar från C.C design Garden antics DD041 och de är färglagda med distress markers. De vita prickarna är Posca. De mönstrade papprena kommer från Tattered Lace, Docrafts Capsule collection och en okänd tillverkare (randig papper). Blommorna har jag köpt på AliExpress.
Kort nummer 1 har jag använt mig av den söta draken.
Jag gillar att insidorna går i samma tema som på framsidan så jag har använt samma papper som på framsidan.
Jag har stansat ut en cirkel med lite vågig kant (Crealies XXL dies) som matchar framsidan, här kan man skriva en liten hälsning.
På baksidan sitter som vanligt lite spillpapper och min personliga stämpel (Malin´s stämplar), samt några små stjärnor som matchar framsidan.
Kort nummer 2 stämplade jag det söta monstret på.
De gröna bladen är en die från Tattered lace och de små blå kvistarna är en die från AliExpress. Monstret har jag stansat ut med en die från MFT.
Insidan höll jag ganska enkel.
På baksidan sitter lite spill och min stämpel.
Jag hoppas att mottagarna gillade mina kort. 
Ha det så gott!
/Anethe

Kommentera här: