Julkort till julkortsutmaning nr 3

I helgen var det en ny julkortsutmaning och uppgiften hade ganska enkla reger:
Minst 1 snögubbe som ska vara i fokus
1 st julhälsning.

Jag började att stämpla upp massor med motiv som jag har med snögubbar men lyckades inte få någon inspiration av det så jag valde istället att fokusera på kortvikningen och föll då för ett såkallat Joy fold. Eftersom fokus på utmaningarna är på framsidan så blev det lite extrajobb att dekorera den här typen av kort, men det var roligt och det är huvudsaken.

Mitt bidrag är ganska avskalat den här gången. Den lilla julstjärnan är en die från Leabilities och det mönstrade pappret kommer från Maja design I wish. Alla papper har jag stansat ut med Crealies kvadratiska die med söm.
 Texten har jag stämplat direkt på det mönstrade pappret. Jag valde Distress ink Fired brick eftersom den matchar ganska så bra till den röda cardstocken. Jag tror att stämpeln kommer från Magnolia men är lite osäker för jag har haft den så otroligt länge och har ingen förpackning kvar.
 För att snåla in lite på det mönstrade pappret har jag stansat ut en kvadrat ut det understa pappret innan jag satte fast den andra delen.
 På baksidan sitter som vanligt lite restpapper och min egna stämpel.
 Jag hoppas att ni gillar mitt julkort och att ni provar på att göra den här vikningen, för även om det går åt mycket papper så är den väldigt rolig att göra. 
Ha det så gott!
/Anethe
1 Anonym:

skriven

Vilka mått är det på de olika korten?

Svar: Jag håller på att göra en tutorial på detta, förhoppningsvis är jag klar med den snart.
Anethe Hellström

Kommentera här: