Halloween

Nu kryper hösten på oss och Halloween närmar sig, personligen är jag barnsligt förtjust i just Halloween med alla sina spöken, häxor och annat oknytt. Idag bjuder jag er på ett fönster mot kyrkogården. Bakgrundspappret som i detta fallet blir vägg, har jag stämplat med två olika färger på Oxide (peeled paint och walnut stain) sedan stämplade jag även med en vanlig distress (Black soot). Jag gillar oxidedynorna eftersom de lägger sig ovanpå varandra och på så sätt kan man få fina effekter.

Fönstret har jag skurit ut med hjälp av en rektangel och en kvadratdie. Jag ville att fönstret skulle få känslan av att man tittar ut, så jag satte dubbelhäftande tejp som är 2 mm hög. Det blev totalt 2 lager eftersom jag delade landskapet i två delar.

Den lilla tagsen stämplade jag med svart stämpeldyna och sedan embossade jag med silver metallic pulver. Den lilla fladdermusen från peel-off arket Halloween passade perfekt ihop med textens färg.

Månen har jag stansat ut en cirkel i gul (Yellow) cardstock och sedan har jag använt mig av tre olika Oxide (Fossilized amber, Spiced mamalade och Fired brick).

Insidan på kortet har jag stämplat en bakgrund på samma sätt som framsidan och sedan har jag satt dit en skrivyta i vanligt slätt vitt papper (10 x 10 cm). Det söta skelettet tyckte jag passade fint på insidan.
På baksidan sitter det som blev över från framsidan, fönstret stansade jag ju ut ett hål i bakgrundspappret och det är den som sitter här på baksidan. Landskapet är också en spillbit från framsidan.

Jag har använt mig av fyra olika färger av den underbara cardstocken (Black, Dark grey, Grey och Yellow).

Jag hoppas att ni har fått lite inspiration till att experimentera lite med egna bakgrundspapper. Jag måste erkänna att den här stämpeln med brädor är helt klart en av mina absoluta favoriter. Kolla gärna in ett av mina tidigare inlägg där jag har använt mig av samma stämpel fast på ett helt annan typ av kort, länk HÄR.
Detta inlägg är sponsrat av Instila.

Ha det så gott tills vi hörs igen!
/Anethe

Kommentera här: