Silver och isbjörnar

Silver är en färg som jag tycker passar bra som is och kallt så därför får mitt julkort bli snöigt. Embossingfoldern vet jag inte tillverkare på, kan vara Nellie Snellen men har dålig koll tyvärr. Diesen som jag har använt kommer från Marianne design (snöflingor och järnek), Roxstamps (text) , Amy design (ram), Leabilities (julblommor) och Magnolia (kvistar).
Bilden med isbjörnar kommer från ett klippark från Marianne design.
 
Insidan har samma tema som på framsidan och en rejäl cirkel (Crealies) att skriva i. Texten kommer från Magnolia.
 
Baksidan fick lite spillpapper och några överblivna snöflingor.
Jag hoppas att ni gillar mitt vintriga kort. Ha det så gott!
/Anethe

Milda färger till jul

Idag blir det ett guld och beige julkort. Bilden kommer från ett klippark från Marianne design. Jag valde att ha guld som bakgrundspapper eftersom jag tycker det passar så bra till cremevit och beige. Embossingfoldern kommer från Nellie Snellen. Diesen som jag har använt mig av kommer från Yvonne creations (järnek), Amy design (ram), Papirdesign (text), Marianne design (blad) och Leabillities (julblomma).
De små blingen har jag handlat på AliExpress.
Insidan har samma guldfolie och embossade papper. Jag valde att göra skrivytan rund (Crealies) eftersom bilden på framsidan är rund. Texten har jag stämplat med vanlig svart färg (Versafine) och den kommer från Magnolia.
Baksidan fick några spillbitar och min stämpel.
Jag hoppas att ni gillar mitt julkort och lämna gärna en kommentar innan ni drar vidare.
Ha det gott!
/Anethe

Julkort med granar

Det har blivit många inlägg med julkort det senaste och jag hoppas att ni orkar med ett till. Jag hittade en jätteliten bild med en gran på och det blev lite av ett projekt att försöka hitta en die som passade att ha runt och i mina gömmor hittade jag en gammal goding från Joy som blev perfekt. De andra diesen som jag har använt kommer från Kaboks (text), Magnolia (gran och stjärnor) samt Yvonne creations (julkulor).

De små stjärnorna som jag har stansat ut i koppar fick jag med i ett klubbkit från Magnolia förra året (eller var det förrförra??), men visst är de fina :)
Stämpeln kommer från Magnolia och har jag haft väldigt länge, så kan vara tillverkad före 2008 men jag är osäker. Jag har embossat texten med kopparfärg.
Om man vill kan man dekorera mer på insidan men det får bara vara platta dekorationer för annars går inte kortet att stänga.
Baksidan har en kvadrat av spillpappret från Inkido och så min stämpel.
Lämna gärna en kommentar för det är alltid roligt att veta vad ni tycker. Ha det så gott!
/Anethe