Created by Ladybug

instagram: created_by_ladybug

Stackars tomten

Publicerad 2017-11-08 07:00:00 i instila, joy fold, julkort, kort,

En liten olycka skedde när tomten skulle lämna alla paketen. Han tappade flera paket och renarna smet. På dagens julkort letar tomten efter sina paket och renarna.

Jag har använt mig av stämplar från Marianne design (finns här) och några olika dies. Kortet har en vikning som heter Joy fold. På framsidan av kortet är tomten i skogen och letar paket.

När man öppnar kortet så hittar man en av renarna som smet, här finns också en julhälsning.
När kortet är fullt uppvikt finns det en bra skrivyta för en egen hälsning.
Lite fler paket och granar på insidan.
Jag hoppas att ni gillar mitt kort och själva försöker skapa ett kort med en liten historia runt. Såg du hur många paket som tomten hade tappat? Vill du också göra ett kort med Joy fold? HÄR finns en tutorial. Det här inlägget är sponsrat av Instila, där kan du köpa allt material som jag har använt till detta kortet.
Ha det gott!
/Anethe

Gingerbread house

Publicerad 2017-11-03 07:00:00 i askar, youtube,

Köpte en die förra året som var så fin men som jag aldrig använde. Så idag fick den bli använd. Jag har stansat ut huset i en brun cardstock och alla detaljer i glittrig vit mossgummi. 
Alla sidor på huset ser olika ut och jag har skurit upp fönstren för att jag vill kunna ha ett litet batteridrivet ljus i huset.
För att fästa det röda bandet skar jag sönder nocken på taket och fäste sedan bandet med dubbelhäftande tejp.
Huset är en låda och eftersom jag vill kunna tända och släcka huset så valde jag att sätta fast taket med små starka magneter (de sitter under pappersbitarna). Jag har även satt en extra bit av nocken på insidan av taket så att allt sitter fast ordentligt.
Detta lilla hus ska jag ha i mitt fönster när det närmar sig jul, kanske att jag gör några fler i andra färger för de är väldigt roliga att göra. Diesen som jag har använt kommer från Tonic studio och heter just Gingerbread house.
 
Vill du se huset i rörliga bilder så titta in på min Youtube-kanal, det är svårt att se hur fint huset glittrar på bilderna.
Hoppas att ni gillar mitt lilla pepparkakshus. Lämna gärna en kommentar innan ni sveper vidare.
Ha det gott!
/Anethe

Liknande inlägg

Snö och koppar

Publicerad 2017-11-02 07:00:00 i joy fold, julkort, kort,

Dagens julkort går i koppar, tycker det är en väldigt fin färg även på julkort. Bilden kommer från Dixi toppers. Diesen som jag har använt kommer från Kaboks (texten), Leabilities (blomma och gran) samt Yvonne creations (ram). Det mönstrade papprena kommer från Inkido (som tyvärr inte längre finns).

Vikningen på kortet heter Joy fold och för att kortet ska hålla sig ihop använder jag magneter. 
På insidan har jag stämplat och embossat med kopparfärg. Stämpeln kommer från Magnolia.
En liten gran fick en stam av koppar.
Rutan i mitten är 8 cm i kvadrat och här kan man skriva en egen liten hälsning till mottagaren.
På baksidan satte jag bara en ruta av det mönstrade pappret och min stämpel.
Jag hoppas att ni gillar mitt julkort och att ni provar på den här vikningen för den är riktigt rolig att göra. Tutorial finns HÄR.
Ha det så gott!
/Anethe

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela