Kort - Card swap

Som jag säkert har skrivit i något annat inlägg så är jag med i en grupp på facebook där man byter handgjorda kort med varandra, varje gång med ett nytt tema. Den här gången var det kortvikningar. Ibland så infinner sig inte min inspiration och jag satt länge och funderade på vad jag skulle hitta på, många papper åkte i soptunnan innan jag bestämde mig för att göra det lite enklare för mig och köra på ett trifold card.

Mitt första kort gick i vårgult och när jag satte fast papprena så tänkte jag på honung och då slog det mig att mitt tema på kortet får bli just honung. Magnolia gjorde ett klubbkit för ett tag sedan som hade superhärliga stansar med just bin och honung.

När jag satt och stansade alla mina delar så kom jag på att jag har en stämpel från Stampingbella med söta björnar som vill ha honung och när jag tog fram den så såg jag att det även fanns en passande textstämpel så då vart ju kortet i princip klart :)
Den fyrkantiga stansen med söm kommer från Crealies.
 
Jag köpte för ganska längesedan en hög med mönstrade papper på Tradera och i denna högen hittade jag 4 olika gröna som blev basen på kort nummer 2. Det gröna fick mig att tänka på våren och då passar ju snödroppar helt perfekt! Stansen är ganska nyköpt och det var roligt att den kom till användning så fort, den kommer från Craft emotions.
Även på detta kortet har jag använt stämplar från Stampingbella. Hittade även några små surr på en stämpelkarta som jag köpt på Wish.
Den gröna bladkanten är en stans som jag köpt på Wish, tycker den är riktigt fin och användbar. Den stora rektangeln med söm kommer från Crealies.
Ja det var dessa två kort som jag skickade i mitt kortbyte. Ser framemot nästa byte och vilket tema som det är.
 
Lämna gärna en kommentar!
Har det kommit några vårblommor hos dig än? Hos mig växer det snödroppar.
/Anethe

Kommentera här: