Kattkort och skakkort

Fick hem en stans som jag köpt på Wish och började fundera på att göra ett skakkort. Det tog sin lilla tid att komma på vad jag skulle göra för tema men så kom idén med katter (ja jag älskar katter). I en låda här i mitt pysselkrypin hittade jag stavar med fimofigurer och det slog mig att dessa måste ju passa perfekt i skakkort. Hade två stycken med katter, en blå och en brun som jag skar i lite tjockare bitar.

Pappret som jag har använt kommer från Wildrose studio och heter Annabellés Meadow. Sedan har jag använt mig av vanlig vit och mörkare rosa cardstock. Kortet blev lite mindre än vad jag brukar göra, 13,5 x 13,5 cm, för jag hade från början tänkt att göra en rosa cs bakom samt att kortbasen skulle sticka ut, men efter att jag hade skurit ut alla delar till skakkortet (har fäst mossgummi bakom) så blev det inte så fint med en kant i rosa så jag valde helt enkelt att låta kortet bli mindre.

Inne i skakdelen har jag stansat ut små kattsaker i olika rosa nyanser, samt grå och vit. Stansen kommer från Marianne design. På bilden ser man även de söta katterna i fimolera.
Katterna och kattungarna är stansar från Memorybox (eller möjligen Poppystamps). Jag stansade ut dem i gräddvit CS och sedan har jag använt Distress ink Vintage photo för att få katterna lite randiga och bruna. Lite svart penna på ögon och en rosa Posca till nos.
Jag hoppas att ni gillar mitt skakkort, lämna gärna en kommentar.
 
Ha det så gott!
/Anethe

Kommentera här: