Påskkort och tags

Idag blir det påsk för hela slanten :)
Återigen är det de supersöta djurstansarna från Marianne design som jag har använt. För att få hönan (och tuppen) med huvudena mot varandra måste man vända den ena med baksidan framåt, så om man har papper som har en fram- och baksida så får man tänka lite innan man stansar. Hönsnätet kommer också från Marianne design men det finns många andra fina på marknaden också. Korgen har jag flätat genom att först strimla ett papper i 1,5 cm långa remsor, chalka kanterna och limma ändarna innan jag flätar. Korgen är 4 rutor hög och 7 rutor bred.

Äggen valde jag att stansa i tre olika vita nyanser (ljusgrå, vit och creme). Lite distress (worn lipstick) på kinderna och vit posca gör djuren lite sötare tycker jag.
Av resterna från kortet gjorde jag en liten enkel tag. Tycker den här tag-stansen från Nellie Snellen är fin eftersom den är lite rundad.
Jag hoppas att ni får lite påskinspiration efter detta inlägget. Lämna gärna en kommentar efter dig.
/Anethe

ATC

Idag blir det 4 st lite enklare ATC-kort i bloggen :)
Jag har använt mig av flera olika stansar men allt går i samma tema: Kärlek <3

Älva, blommor och grenar kommer från Wish. Hjärtana är rester efter ett annat projekt, så det lönar sig att spara lite spill. Den ljusrosa bakgrunden kommer från Magnolia.

Alla baksidor ser likadana ut, här använde jag mig av en stans från Magnolia som passade temat så bra. Texten Grattis är peel-off stickers som jag köpt på Panduro.
Hoppas ni fick lite inspiration till att göra lite enklare ATC.
 
Ha det så gott!
/Anethe

Maskat grattiskort

Jag var med i en utmaning där man skulle maska ihop 3 stämplar och detta är inte något som jag brukar göra så det var roligt att prova.
Jag stämplade först mannen som skulle sitta längst fram i bilden (stämplarna kommer från Art Impression), sedan stämplade jag honom på ett skräppapper och klippte runt konturerna. Jag la skräppappret ovanpå och stämplade husvagnen och hunden.

Nu är det bara att färglägga det roliga maskade motivet. Jag använder mig av Distress markers, akvarellpennor och Distress ink. Jag stämplade även ut den roliga texten som är rätt träffande för många.
Bakgrundspappret stansade jag ut med stansar från Wish, gillar att de ser ut som frimärken.
Grattis kommer från Crealies och jag stansade den i samma CS som kortet. Lite blå chalk runt och ett par 3D-kuddar på baksidan så var kortet klart.
Med detta kortet vann jag förstapris så det var ju väldigt roligt! Jag brukar väldigt sällan vinna så Hurra!
Ha et så gott!
/Anethe