Under vattnet - shadow box card

Jag är helt galen i de olika söta djuren från Marianne design och den här gången har det kommit fiskar, maneter, krabbor mm. Jag bestämde mig ganska fort att jag ville göra en shadow box. De flesta diesen som jag har använt kommer från Marianne design men det finns även dies som jag köpt på AliExpress och några från Cottage Cutz.

Det underbara mönstrade papprena kommer från Studio light och ingår i deras serie Summer feeling. Färgerna är inte så knalliga utan mildare och helt otroligt fina tycker jag, så därför valde jag att stansa ut i samma typ av färger.

På den ena sidan på lådan (för jag gjorde även ett lock och en botten) stansade jag ut ett par åror (Cottage cutz) och en träskylt (Marianne design), texten "beach" tycker jag passade bra till mitt tema.
På den andra sidan av boxen lät jag fisknätet (Marianne design) svepa runt från framsidan och ända till baksidan. Den söta lilla livbojen (cottage cutz) är ju given på mitt kort.
Vissa av djuren satte jag fast med lite stabilare plast (den här gången från en Gorjuss-stämpelförpackning), för jag ville att det skulle se ut som om djuren simmar fritt.
Lite tång (Joy!) längst in döljer en liten Nemo-fisk och den lilla krabban fick tag på en mussla.
Förtillfället är baksidan på lådan helt odekorerad och i nuläget vet jag inte om jag kommer att göra något där. Så vad tycker ni om mitt kort under vattnet? Lämna gärna en kommentar :)
Ha det så gott!
/Anethe
1 pixi:

skriven

Jaa supersnyggt! Du är så flitig ;)

Svar: tack vännen 💖
Anethe Hellström

2 anne-christine:

skriven

har du stansen till shadow boxen

Svar: Ja jag har den stansen 😊
Anethe Hellström

Kommentera här: