Grattiskort

En av mina vänner fyllde år ganska nyligen och självklart ville jag göra ett kort till henne. Stämpeln med pyssel och katt passade henne helt perfekt. Det mönstrade pappret har jag fått av en annan pysselkompis så tyvärr vet jag inte vilket märke det är på det. Stämpeln kommer från Saturated canary och heter Crafty cat (little darlings). Hela stämpelmotivet är målat med Distress markers och vatten.

När jag stansade ut ordet Grattis så försvann den lilla pricken över i, så där fick jag sätta en liten halvpärla istället. Jag brukar sätta små prickar med vit Posca-penna för att göra kortet lite mer unikt. Stansen Grattis kommer från Gummiapan.

Framsidan och insidan matchar varandra och jag använder mig av samma papper på insida- som på framsida. Spetsen har jag köpt på AliExpress och sidenbandet kommer nog därifrån också tror jag.

Den vita kvadraten är stansad med en die från MFT (my favorite thing). Tycker den är fin när sömmen går lite i kors. Jag har även använt mig av samma die på framsidan av kortet.

På baksidan av kortet har jag använt mig av några spillbitar och min egna stämpel.

Jag hoppas att ni gillar min pysslande katt :)

Ha det så gott!

/Anethe

Kommentera här: