Grattiskort med pengar

Visst händer det ibland att man ger pengar istället för en present? Och visst är det lite tråkigt att bara lägga dem lösa inne i kortet? Så därför ville jag göra ett kort där pengarna blir en detalj på kortet. Mitt kort idag går i lila och vitt.

 

Jag formade små rullar av det randiga pappret till ljushållare och klippte sedan till små ljuslågor och ritade en liten veke, pengarna rullade jag ihop och la i ljushållarna. Här kan man ju variera hur många ljus man vill ha och hur många sedlar man vill lägga i varje hållare. Jag har lite glossy accent på lågan så att de blir lite blanka.

 

För att vrida till kortet ytterligare har jag valt att göra ett stafflikort med en liten tårta och ljus (batteridrivet såklart). Vill du se tutorial på hur man gör ett stafflikort så finns det HÄR.

 

 

Jag har använt samma papper på insidan som på framsidan.

 

Den lilla tårtan har jag limmat fast små blommor och blad på.

 

Tårtan är en liten låda, för man måste ju kunna tända och släcka ljuset också. Om man istället vill ha det som en presentask så går ju detta också utmärkt.

 

Jag hoppas att ni gillar mitt födelsedagskort och att ni fått lite inspiration till att göra ett eget. Allt material finns hos Instila som också har sponsrat detta inlägg.

/Anethe

Kommentera här: