Grattiskort

För någon dag sedan fick jag hem en ny die från Gummiapan (Grattis) och jag tyckte att den var så bra i storlek, ofta är textdies för stora tycker jag men den här var perfekt. Jag fick några ark med desginerpapper från en pysselkompis och jag älskar verkligen färgerna på dessa, om det är någon som vet märket så lämna gärna det i en kommentar.
 

Stämpeln med flickan har jag köpt på AliExpress, man fick tre stycken på samma ark och de kostade bara nån 10:a. När jag ändå var och rotade bland mina fynd på Ali så hittade jag bland mina dies tags, frimärken och blomblad, även blommorna, spetsen och blingen kommer därifrån. Jag till och med stämpeln med skrift som jag stämplat över den söta flickan.

Jag har färglagt med distress markers och prickat vitt med en Posca-penna. Kortet har vikningen uppåt och jag dekorerar alltid insidans ena sida också.

Den vita skrivytan har jag stansat ut med en die från Crealies.
På baksidan av kortet har jag satt ett par restbitar av det mönstrade pappret och min egna stämpel.

Jag hoppas att ni blir inspirerade att skapa lite alster. Lämna gärna en kommentar om vilka fynd som ni har gjort.

Ha det så gott!
/Anethe

 
1 Zora:

skriven

Vilket härligt kort, gillar din baksida också.

Svar: Tack 💖
Jag använder de små spillbitarna till baksidan, så blir det inte så mycket att kasta 😊
Anethe Hellström

2 Anonym:

skriven

Alla dina alster blir såååååå fina. Du använder ibland så enkla knep som får resultatet att se så lyxigt ut. Tyvärr så glömmer jag dina knep och idéer när jag själv sitter och tråcklar. Har även 2 handmade by stämplar som jag aldrig använder. Fattar inte varför. Får börja gå igenom din blogg varje gång jag sätter mig. Ha ha.

Svar: Tusen tack för dina snälla ord 💖
Anethe Hellström

3 Anonym:

skriven

Jättefint kort!

Svar: Tack 💖
Anethe Hellström

Kommentera här: