Babykort

Idag har jag lekt lite med mina dies. Om man precis har skaffat sig en stansmaskin så rekommenderar jag att man köper lite enkla former på sina dies till att börja med. Gärna de klassiska kvadrat, cirkel, rektangel osv.

Jag har idag gjort ett sött babykort med flera olika lager som jag har stansat ut. Kortet är 14,5 cm i kvadrat och har en kaffebrun CS som kortbas, detta ger kortet en lite mer vintage look så om man vill kan man sätta dit spetsar och andra detaljer för att göra kortet ännu mer vintage.

Jag stansade ut små söta blommor i färgen champagne och innan jag limmade fast dem böjde jag till bladen lite.

En vacker peel-off sticker pryder ena hörnet för att skapa balans på kortet.  Alla kanter på kortet är chalkat med en brun distress.

Kortet är även dekorerat på insidan, i samma tema som på framsidan.

Jag tycker att det är bra med en stor yta där man kan skriva, men eftersom bakgrundspappret var så vackert valde jag att göra en lite mindre skrivyta än mot vad jag brukar.

Jag hoppas att ni gillar mitt kort med lager på lager och att ni fått lite inspiration till att göra ett eget. Hela detta inlägg är sponsrat av Instila, som också har allt material till detta kort.

Ha det så gott!

/Anethe

Kommentera här: