Toffifeekort

Jag håller i en sommarutmaning i en grupp på facebook och där ska alla göra toffifeekort. Detta var mitt inspirationsalster. Det prickiga pappret kommer från Carta Bella och är från Cool summer (ice cream banner), jag har använt mig av baksidan av pappret för jag tyckte det passade bäst.

Bladen har jag stansat ut med en die frå Leabilities, texten är Sizzix Debi Potter. Den ursöta bilden kommer från ett klippark från Studio lights Vintage line.

På insidan har jag gjort ett litet fack för ett par tags (Nellie Snellen) annars är det ganska enkel insida med få detaljer.

Eftersom kortet viks ihop så får det inte vara för höga dekorationer på insida och idag valde jag helt enkelt att inte dekorera alls.

På baksidan satte jag ett restpapper och efter fotograferingen har jag även satt dit min stämpel.

Jag hoppas att ni gillar mitt kort och om ni vill göra ett eget så har jag en tutorial på det

HÄR

Ha det så gott!

/Anethe

Tavla

Min dotter fyllde år nu i juli och hon ville ha ett kort på sin födelsedag, men jag tänkte ett steg längre och gjorde en tavla till henne istället. Stämpeln har jag färglagt med distress markers och akvarellpennor. Hjärtana är en die från Gummiapan och tagsen kommer från AliExpress, även texten har jag köpt där.

Min dotter gillar turkost och går verkligen sin egna väg i livet och det är så skönt för mig som mamma att se att hon är ganska så opåverkad av andras tycke om hur tjejer ska vara.
Hon blev väldigt glad över sin tavla och jag är nöjd med den så då är allt frid och fröjd :)
Ha det så gott!
/Anethe

Bröllopskort

Idag visar jag ett bröllopskort. Jag kände att jag ville göra ett lila och vitt kort och så fick det bli. Kortet var en beställning och har nu åkt hela vägen ner till Kroatien.

Det mönstrade bakgrundspappret kommer från Wildrose Studio och heter Poet's kitchen.

Jag embossade vitt papper med hjärtan och i bland blommorna sitter små halvpärlor formade som hjärtan. Texten har jag stansat ut i samma mönsterpapper, diesen kommer från Dixi Craft.
Runt cirklarna (Crealies) har jag monterat fast en hjärtanbård. Om du vill veta hur jag gjorde så finns det i ett tidigare inlägg (HÄR). De vackra rosbladen är stansade med en die från Tattered lace.
Insidan fick samma vita cirkel som framsidan, tycker det är fint när det är samma tema på insidan.
På baksidan har jag tagit de sista småbitarna av mönsterpappret och gjort små banners, även ett litet överblivet hjärta från bården fick plats.
Jag hoppas att brudparet hade en helt underbar dag och att kortet blev uppskattat.
Ha det så gott!
/Anethe