Kort med stämpelmotiv

Idag var det sista dagen på en utmaning på facebook och jag hade först inte tänkt att delta, men så helt plötsligt satt jag där och började skapa iallafall.

Utmaningen var en bingobricka och jag måste säga att jag verkligen gillar att skapa kort från bingobricka så det var nog därför som jag inte kunde motstå :)

Den raden som jag valde hade 4 krav: Bild/foto/stämpelmotiv, utstansat (eller klippt), färg/ink och minst 2 olika mönsterpapper.

När jag sorterade mina papper så hittade jag fyra marina papper, som jag inte kommer ihåg vem tillverkaren är på men jag har använt dem förr så kanske det står i nåt tidigare inlägg. Iallafall så fick dessa fyra papper stå som grund på mitt kort. Jag stansade ut kortstommen från Crealies make a card och valde både deras stitched och dubble stitched sqares för att stansa ut ramen till kortet och till fyrkanterna som svänger.
Framsidan har Deep sea corner från Memorybox och på baksidan har jag satt Oceana corner.
 
I skarven som blir på kortets insida satte jag in några snäckor och fiskar från Marianne designs mini marina serie (CR1363 och CR1364). Jag tycker att dessa miniserier är så söta och användbara, har nästan alla :)
Jag stansade ut snäckorna och fiskarna i en vaniljfärgad CS som jag sedan färgade med lite chalk i olika färger. Alla mönsterpapper är infärgade med Chestnut roan från ColorBox.
Repet som egentligen är två stansar kommer från Marianne design (LR0418) och jag lät knopen vara på framsidan av kortet och knuten satte jag fast på baksidan. 
Stämpelmotivet kommer från Magnolia som jag har färgat med distress marker, refiller och akvarellpennor. Jag är inte världsbäst på att färglägga, men det är roligt och om jag tränar lite så kommer det ju inte bli sämre. 

Det var allt för denna gången! Lämna gärna en kommentar :)
/Anethe

Kommentera här: