Tekort

Idag blir det ett inlägg om ett "bra att ha" kort. Ibland vill man skicka ett kort även om det inte är någons födelsedag och då passar det ju bra att skicka ett kort med en liten tepåse med ett gott te som man gillar.

Vikningen heter Trifold och är verkligen urenkel att göra. Utgå från ett A4 och skär ner det till 27 x 21 cm. Markera på kortsidan vid 15 cm och vid 6 cm på motstående kortsida. Skär rakt över så får du två stycken kort. Biga vid 9 och 18. Sedan är det bara att dekorera efter tycke och smak.

Spetskanten längst upp är den stans från Magnolia (ett av klubbkiten). Det mönstrade pappret har jag fått av min scrapvänn Rebecka så vet tyvärr inte märket på dem. Jag har köpt stansarna med tetema på Wish och här passade de verkligen helt perfekt!
Vikningen där tepåsen får plats har jag gjort genom att mäta tepåsens bredd och lägga på cirka 1,5 cm. Även cirka 1,5 cm i nederkant. Sedan har jag skråklippt kanten och vikt och limmat. Gjorde en liten dubbelbigning på sidan för att få lite mer plats att stoppa ner påsen.
Stämpeln kommer från Scrapberry's och kommer med ett set som heter Afternoon tea. Rektanglarna är stansat med Nellie Snellens stansar.
Den lilla skeden har jag stansat i metallkartong för att få lite mer autentisk känsla på den. Det finns mycket plats längst bak för en personlig hälsning.
Lämna gärna en kommentar efter dig.
Ha det så gott!
/Anethe
1 Anonym:

skriven

Jätte fint kort. Du är en riktig inspirationskälla 😀

Svar: Tusen tack 😊
Anethe Hellström

Kommentera här: