Pop out swing card

Idag har jag gjort en egen version av ett pop out and swing card.. vet inte hur jag ska översätta detta till svenska. Som bas på mitt kort har jag ett CS 29 x 14,5 cm som jag vikt på mitten. Sedan har jag använt Crealies Create-A-Card no1 och försökt att placera stansen i mitten på förstasidan på mitt kort. Därefter har jag mätt och försökt att få till själva delen på insidan. Den är ungefär 21 cm. Bigad vid 7 och 14 cm. Den är vikt med berg och dal (mountain-valley).

 På framsidan av kortet har jag stansat ut en söt bård med en stans som jag köpt på Wish (eller Ali). Blomman kommer från LeCrea' och är blomma nummer 6. Kvadraterna med söm har jag använt Crealies Crea-Nest-Lies XXL No 22 och CLNestXXL 34. Texten Smile everyday kommer från Tim Holtz och finns i Friendship Scripts.
 Rektangeln för egen hälsning är en stans från CreaLies som heter CLNestXXL. De mönstrade pappret vet jag inte vilket det är, köpte en hög på Tradera och då var dess med. Om du vet tillverkaren så skriv gärna en kommentar om detta.
 
 
 På baksidan satte jag fast en restbit, tycker det ser lite kontstigt ut om man lämnar baksidan helt tom, men det får man ju göra som man vill.
 
 
Om ni önskar att få en bättre/riktig tutorial på detta kortet så lämna en kommentar så fixar jag det.
 
Ha det så gott!
/Anethe
1 Anneli:

skriven

Skulle gärna vilja ha en tut på denna vikning.
Väldigt trevligt och fint kort!

Svar: Då fixar jag det i veckan 😀
Anethe Hellström

Kommentera här: