Katter, katter, katter....

Idag handlar hela mitt inlägg om katter. Jag har själv två stycken hemma som gärna är med och pysslar. Ibland sitter inspirationen ganska långt in och jag satt länge och funderade på hur jag skulle göra mitt kort och helt plötsligt satt jag och gjorde tre olika kort.

 

Mitt första kort är ett babykort. Jag hittade ett sött papper i blocket Little meow med små svarta katter så därför gjorde jag kattmamma och kattunge i svart CS. Den söta embossingfoldern med hjärtan och tassavtryck passade perfekt in.  

 

Insidan är dekorerad med en liten napp och skallra som jag stansade ut i restpapper. Här finns mycket plats att skriva en personlig hälsning.

 Mitt andra kort har jag stämplat en söt flicka med katt. Hjärtat bakom motivet har jag stämplat ut på ett mönstrat papper och sedan monterat bakom motivet.

På insidan har jag satt en söt hjärtgirlang som en extra detalj.

 

Kort nummer tre har jag använt samma stämpel på, men här har jag valt att klippa bort hjärtat och stansa ut två stycken istället. Kortet är ett stafflikort som jag har valt att skära i en triangelform istället för kvadrat. Vit blomspets är vackert  och framhäver formen fint.

 

Även här kommer de mönstrade pappret från Little meowblocket. Blommorna har jag format lite lätt med en smal rundstav så att kronbladen blir lite böjda.

 

Jag hoppas att ni gillar mitt inlägg och att ni får lite idéer.

/Anethe

 

Allt material till korten finns hos Instila, som har sponsrat detta inlägg.

Kommentera här: