Triss i julkort

Idag blir det triss! Ja i julkort alltså :)
Ni har väll inte missat att det är massor med roliga utmaningar i Instilas skapargrupp på facebook? Jag började med ett kort inspirerat av Benitas trevliga monokromatiska utmaning. Stämpelmotivet får man färglägga och här har jag stämplat Wild rose studios ursöta stämpel med ugglor och sedan färglagt med distress markers.
Diesen som jag har använt kommer från Marianne design (bården) och Crealies (god jul). Jag har embossat bakgrunden med en folder från Leane Creatief, jag måste erkänna att jag är lite extra förtjust i trämönster så denna foldern var bara en nödvändighet att äga.
Insidan är inte monokromatisk, men eftersom det bara är framsidan som räknas i utmaningen så spelar det ingen roll hur insidan ser ut. Textstämpeln kommer från Svenska textstämplar (tror jag... men är osäker) och blad och hjärtan kommer från Magnolia.
Kort nummer två är inte med som inspiration i utmaningen utan här kunde jag skapa med lite fler färger. Jag har använt samma dies som mitt första kort och stämpeln kommer också från Wild rose studios.
Jag är lite tveksam vilket märke det är på embossingfoldern med snöflingor, tyvärr är jag inte lika noga med att märka upp dem som jag är med mina dies.
Även insidan på detta kort kommer stämplar och dies från samma tillverkare som kortet ovan. Här har jag embossat stämpeln med rött pulver (från sedan länge nerlagt pysselföretag) och satt en liten halvpärla i varje bladknippe.
Mitt sista kort är i samma tema men här har jag stämplat de söta renarna och tomten från Wild rose studio. 
Jag har använt mig av en liten embossingfolder med julblommor (tillverkare ?). Annars är diesen de samma som på det första kortet.
Insidan har jag stämplat med löv och hjärtan från Magnolia och textstämpeln är okänd.
Jag hoppas att ni gillar mina triss i julkort och att ni går med i gruppen Skapat med Instila och är med i utmaningarna som håller på ända fram till 31/12-17 kl 23:59. Det behöver inte vara ett julalster som ni skapar  utan det är helt fritt, så häng med och skapa med oss :)
Alla tre kortet ser likadana ut på baksidan, eftersom det inte finns något mönsterpapper som spill gjorde jag små röda cirklar och så min personliga stämpel från Roxstamp.
Lämna gärna en kommentar innan du sveper vidare.
Ha det gott!
/Anethe

Kommentera här: