Grattiskort till en ballerina

När jag var yngre dansade jag balett och älskade det verkligen så när Marianne design släppte sina balettdies var jag ju bara tvungen att använda dessa till ett kort. Den lilla stämpeln med ballerinan kommer från Nellie Snellen. Jag tyckte så mycket om det här blocket med lila papper och därför fick hela mitt kort gå i olika lila toner.

Eftersom det mönstrade pappret är vitt på baksidan så satte jag fast det på ett lila cardstock innan jag gjorde vikningen. På kortet har jag använt mig av de tre lila färgerna Dark purple, Violet och Lilac.

För er som har sett mina tidigare inlägg så vet ni att jag försöker att göra insidan i samma tema som på framsidan, mest för att det blir fint och det inte blir så mycket spillpapper.

Den här gången blev insidan ganska enkel i sitt utförande.

På baksidan har jag satt fast några småbitar av cardstock och mönsterpapper.

Jag hoppas att ni gillar mitt kort och att det ger er inspiration till att skapa ett eget kort till en ballerina. Allt material som jag har använt finns hos Instila som också har sponsrat det här inlägget.
Ha det så gott!
/Anethe

Ett bra att ha kort

Jag är med i en utmaning där man skulle skapa något med "det fulaste jag har" och för mig är det den illgula spetsen och kanariegula bandet så de fick komma fram.

I min samling av udda papper hittade jag för en gångs skull 2 likadana papper (yeahy!). Pinuppan är en bild från Felicita design, sexy girls.

Kortbasen fick vara vit, men jag satte ett ljust gult papper bakom det mönstrade pappret. Blommorna har jag köpt på AliExpress, även diesen som jag stansat ut bladet med (tror faktiskt att spetsen har jag köpt (!) där med).

Insidan har samma ljusgula cs och det vackra mönstrade pappret.

Baksidan gjorde jag som jag brukar och använder de spillbitar som blivit över, även det gula bandet fick plats. 

Jag hoppas att ni gillar mitt kort och blir inspirerade att använda något fult som ni har hemma, vem vet det kanske kan bli fint :)

Ha det så gott!
/Anethe

Kort - twist and pop

Idag har jag plockat fram massor av de söta djuren från Marianne design för att jag fick en beställning på ett kort med djur på. Det mönstrade pappret kommer från ScrapBerry's Sweetheart collection och är ju bara så fint med sina hjärtan. På framsidan av kortet har jag gjort så att den ena apan kan svinga fram och tillbaka, hela det mönstrade pappret sitter uppbyggt på distanser så kortet är riktigt tjockt för det är ju även ett twist and pop kort. 

 

Bladen, blommor och fjäril är dies från Marianne design och den lilla grenen kommer från Magnolia.

 
 
 

Innuti kortet finns ännu fler sta små djur.

 

Diesen som jag har använt kommer från Marianne design, Magnolia, Crealies och Gummiapan.

 
 
 
 
 
 
 

På baksidan har jag använt de sista små restbitarna av mönsterpapprena och en liten kvist, blommor och fjäril som blev över.

 
Kolla gärna in kortet på youtube, ibland publicerar jag även filmer på mina skapelser.
Jag hoppas att ni gillar mitt kort! Lämna gärna en kommentar :)

Ha det så gott!

/Anethe