Created by Ladybug

instagram: created_by_ladybug

Födelsedagkort till Agnes

Publicerad 2016-10-15 10:37:16 i kort, shadow box,

Idag ska jag på kalas till lilla Agnes som fyller 2 år och jag ville göra ett "kort" som är mer som en detalj i hennes rum.

Jag använde mig av Marianne designs stansar för att göra ett shadow box card, tycker att den är så rolig att använda och det går ju att inreda boxen precis hur man vill.

Grenar, blad och blommor kommer tillsammans med stansen som man gör shadow boxen. Till bakgrund använde jag Gummiapans söta papper med moln även vimpeln med namnet kommer därifrån. Gräset är en stans från Marianne design och alla de söta små detaljerna kommer från Magolias klubbkit.

Visst är de små svamparna bara så söta! Jag stansade ut dem i en bubbelgumrosa CS och fäste ett vit CS bakom den ena och ljust rosa bakom den andra. Vit Posca blir som lite blänk. Glossy hade varit fint också men den ligger tyvärr nerpackad i någon av mina 100 flyttlådor.

Glassvagnen är fortfarande en favorit och den söta lilla busken med hjärtan är ju så gullig. Namnet har jag stansat ut med Dixicraft i cerise metallkartong.

Uppifrån ser boxen ut som en enda röra :)

Så vad tycker ni, visst blev boxen så söt?!

Lämna gärna en liten kommentar.
/Anethe


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela