Robot

Idag har jag varit i Robotfabriken och tillverkat ett kort i robottema. Marianne design har en stansmall med robotar dom går att variera nästintill hur mycket som helst.

Gummiapan har designat lite härliga kantstansar som blev perfekta till detta kort. De kommer i ett set med olika sömmar, cirklar, zickzack och våg. Totalt 6 olika till ett riktigt bra pris, me like. Den här hobbyn är så dyr och när det kommer prisvärda alternativ är det ju strålande. Jag har använt mig av tre olika på detta kortet, zickzack, hål och vågor.

Tror att det hade varit fräckt med lite skruvar och bultar på kortet, men tyvärr ligger den stansen kvar hemma så eventuellt får jag fixa det när jag kommer hem igen. Metallpappret som jag har använt är ett godispapper, det måste ju inte alltid vara dyra scrappmaterial som man använder.

Eftersom robotarna är ganska stora och lätt skymmer varandra så gjorde jag några som inte var helt framme utan bara skymtades, blir lite mer att upptäcka också.

Grattis är stansat med DixiCraft i godispapper som jag först satt dubbelhäftande tejp på baksidan.

Lite vit Poscafärg hade varit fint, men även den blev kvar hemma. Blir nog ett nytt blogginlägg när jag är hemma igen och kan fixa till det sista på detta kortet.

Lämna gärna en kommentar :)
/Anethe

Kommentera här: